2018 in gifjes!

Het was een jaartje hoor. Er waren supermooie dingen, zoals dat mijn peuter opeens ging praten en mijn debuutroman uitkwam, en dingen die ronduit kut waren, zoals dat mijn beste vriendin ongeneeslijk ziek bleek te zijn. Ik heb dit jaar ontzettend veel geleerd, van het stekken van vetplantjes tot aan meezingen van het gehele oeuvre van Miles Davis (de enige muziek waar Rudi rustig van wordt in de auto). Om het jaar in stijl af te sluiten hier een overzicht in gifjes!

 

In februari verbouwden we ons appartement en zaten we wekenlang zonder wc en badkamer.

 

In april kwam eindelijk mijn debuutroman uit (ik zeg eindelijk omdat mijn zesjarige ik voor haar tiende gedebuteerd wilde zijn).

In augustus zaten we tijdens een hittegolf op de camping.

 

In december mocht ik de studio in met één van mijn muzikale helden en ik mag nog niet zeggen wie!

 

Er gebeurde weer genoeg om me flink druk over te maken…

 

…en daar schreef ik dan weer stukjes over.

 

Ik maakte muziek met ontzettend fijne mensen en fijn publiek…

 

…en negeerde meer haters dan ooit tevoren.

 

Al met al was 2018 weer een mixed bag met veel goodies.

 

Ik wens jullie allemaal een ontzettend mooi 2019!

 

Liefs,

Aafke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *