In de categorie Grote Nieuwtjes

Yes! Eindelijk mag het gezegd! Wat? Nou dit:

Ik heb eindelijk een boeker gevonden!

Al tijden was ik op zoek naar een goede boeker. Iemand die voor mij regelt dat ik in toffe zalen kan spelen, dat er een tour geboekt wordt, dat de juiste spullen aanwezig zijn, en dat ik op tour niet elke avond babi pangang voorgeschoteld krijg. Een boeker dus. Nou zijn die er best een aantal in Nederland, maar ik vond de juiste maar niet. De één deed geen Nederlandstalige muziek, de ander was enthousiast maar had het te druk met Grote Internationale Namen… afijn: het afgelopen halfjaar heb ik een hoop gesprekken gevoerd, maar er kwam niks uit.

Tot twee weken geleden. Mijn publisher stelde me voor aan Jan Bouwhuis van Various Artists, een jonge boeker die zich richt op electronische livemuziek. Mijn straatje, dus! Het bleek aan de telefoon al te klikken, en live was het ook heel gezellig. Jan was de eerste boeker die mij vroeg of ik wel met hém wilde samenwerken: een compliment. Kortom: vanaf vandaag is Jan Bouwhuis van Various Artists mijn boeker, en ik heb enorm veel zin in onze samenwerking.

En:

Ik zit in de jury van de 3voor12 Award!

Ander groot nieuws: ik ben gevraagd om jurylid te spelen bij de verkiezing van de 3voor12 Award. De landelijke, ekte ekte. Ik ben supervereerd! In de jury zitten naast mij o.a. Blaudzun en Falco Benz, en we mogen samen bepalen wat het beste album is van 2015. Zin in!

Een reactie op “In de categorie Grote Nieuwtjes”

  1. jeroen schreef:

    Blaudzun zit niet in de jury

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *