Aafke 2021_0U1A1716_door Bibian Bingen

Een reactie op “Aafke 2021_0U1A1716_door Bibian Bingen”

 1. Joop van Brakel schreef:

  POEhee, Aafke Romeijndag vandaag, totaal niet verwacht of voorzien. Fijne verrassing.(NB het gaat hier niet om een eerste kennismaking.)
  Naar aanleiding van een stukje in de VPROgids besloten om tijdens mijn (mij streng door mijzelf opgelegde) dagelijkse wandeling Godzilla eens te beluisteren op Spotify. Daar mag u best trots op zijn. Los van het feit dat ik zelf ook geen flierefluiter ben, die mentale processen waarover u spreekt, die verwoordt u mooi, to the point en toch poëties. Een bedankje hiervoor is wel op zijn plaats. Bedankt!!
  Vannacht kwamen daar nog de laatste 40 minutren van NooitMeerSlapen bij. Want ik was natuurlijk weer te laat. Werkelijk ontzagwekkend dat iemand die zo doordesemd is met het besef van zinloosheid, zo in beweging kan komen om het onrecht IDW te bestrijden. Dan ben ik toch wel van een beschamend soort naarbinnengerichtheid. Tegelijkertijd was ik blij dat ik bevestigd werd in mijn verstokte overtuiging dat ik er goed aan gedaan heb, nooit aan Twitter te gaan doen. Ik vind mijn dagelijkse drie minuten Facebook per dag al zo ondermijnend.
  Maar goed, doel van mijn schrijven was het vervullen van mijn plicht: u te laten weten dat u er (wat mij betreft) erg toe doet in wat u muzikaal de wereld in slingert (waarbij ik het vooral heb over de verwoording van de meegeleverde boodschappen, excusez le mot). Aan de rest van uw oeuvre moet ik nog beginnen, in het volste vertrouwen, dat wel.
  Fijn dat u Aafke Romeijn wil zijn !!
  Hartelijke groet JvB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *