Tour verplaatst

Het afgelopen half jaar ben ik aan het vechten geweest tegen een depressie. Het is niet m’n eerste depressie en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn, toch is het iedere keer weer opnieuw zoeken naar een manier om er niet alleen weer uit te komen, maar ook om er iets van te leren voor een volgende keer.

Om die stap te kunnen zetten – aan duurzaam herstel te werken – heb ik in samenspraak met mijn behandelaars en mijn management besloten om een pas op de plaats te maken, om van daaruit hopelijk weer op volle sterkte terug te kunnen komen.

De voorjaarstour van maart wordt verplaatst naar het najaar, zodat ik de komende maanden de tijd heb om aan te sterken.  Ik vind het heel moeilijk dat ik daarmee mensen teleur moet stellen, maar ik ben nu simpelweg niet in staat om mijn volle 100% te geven, en die verdienen jullie wel.

Dit betekent trouwens niet dat ik de komende maanden niets ga doen, alleen dat ik geen tien dingen tegelijk doe, maar steeds een project tegelijk. Zo verschijnt in de boekenweek (14 maart) mijn dichtbundel Leegstand. In het kader daarvan zal ik een aantal lezingen en interviews geven, en treed ik op tijdens Tilt festival. Daar heb ik ontzettend veel zin in.

Liefs,

Aafke

Een reactie op “Tour verplaatst”

  1. olivier schreef:

    Ik heb nog nooit naar je muziek geluisterd, maar kwam dit tegen op podiuminfo.nl. Wat goed dat je hier open over bent. Ik hoop dat je de rust kan vinden die je nodig hebt en dat je er weer sterker uitkomt.

    Ik ga morgen beginnen met luisteren naar je muziek 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *