NIEUWE CLIP + PERSBERICHT 4

Ik dacht dus in december dat ik iets heel tofs bedacht had… maar inmiddels ben ik ingehaald door Beyoncé, Kanye én Krach. Ik ben dus niet origineel, maar dat heeft de pret nog nooit mogen drukken. Daarom bij deze:

Ook ik ben begonnen clips te regelen bij elk nummer van mijn album, CHIN.IND.SPEC.REST.

Er was al een CHIN.IND. afhaalvideootje bij A2, en vandaag release ik de tweede clip: Terecht II (met bijzondere bijrollen voor de Afsluitdijk, een aantal bommenwerpers en vietnamveteranen). Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt aan clips bij o.a. BINT, Voorbeeldfunctie, Kalashnikov en BMD/IBB, door een breed scala aan creatievelingen, waaronder Nina de Koning en studenten van de HKU. De komende maanden drop ik bommetjes via mijn youtubekanaal.

Ondertussen tour ik onverdroten verder, ondanks dat mijn mengpaneel gejat werd (en door lieve crowdfundende fans weer teruggegeven werd, lees het hele verhaal hier). Tourdata vind je natuurlijk hier op mijn site.

Tot slot: vanaf deze maand ben ik de nieuwe vaste columnist van 3voor12/Utrecht. Deze week verschijnt mijn eerste column op hun website, en dinsdagavond lees ik mijn verhaal over de enge moeders van veertienjarige Kane-fans voor op Radio3voor12/Utrecht.

Voor vragen/opmerkingen/diepte-interviews/weersvoorspellingen: bel/mail/fax me. Mijn telefoonteam zit klaar tot een half uur na de voorstelling.

Groetjes,

Aafke

ps. Ik wil nog een klein groot bedankje richten aan alle mediakanalen/journo’s/enthousiastelingen die de afgelopen weken zo ontzettend trouw mijn iedere beweging hebben gevolgd, verslagen en geretweet. Dankjewel daarvoor. Ik vind jullie tof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *