Dankjewel!

Zondag speelden we een instore in Arnhem, bij Kroese. Een fijn optreden met fijn publiek. That is, totdat we aan het inpakken waren, en plotseling ons gloedjenieuwe mengpaneel kwijt was. Gejat. Onder onze neuzen, door een bezoeker.

Dat was een klap. Niet zozeer financieel, als wel gewoon qua mensbeeld. Ik bedoel: iemand heeft staan loeren tijdens mijn optreden, en gedacht: mooi mengpaneel. Heeft gewacht tot we het ding ingepakt hadden in de doos, tot we even niet keken, en toen het lef gehad om ‘m op te pakken en de winkel uit te lopen.

Kom dan gewoon niet naar mijn optredens. Net zo makkelijk. Maar als je komt, blijf dan met je poten van mijn spullen af. Dat is wel het minste.

Mijn vertrouwen in de mensheid was even gezakt tot een all-time low, maar goddammit wat zijn er toch veel fijne en lieve mensen. Jeanique (die onvoorstelbaar mooie foto’s en baby’s maakt) las mijn verhaal op facebook en begon meteen een inzamelingsactie. De lokale mediaas doken er ook massaal bovenop (nog nooit 5 radio-interviews binnen 2 uur gedaan, een persoonlijk record). Binnen 12 uur was het geld voor een nieuw mengpaneel bij elkaar. DAT IS ZO LIEF EN ZO FIJN.

Voor Jeanique en iedereen die geld heeft gegeven, heeft geretweet heb ik een heel minuscuul klein dankjeweldingetje gemaakt. Niet omdat jullie geld hebben gegeven, maar omdat jullie steeds weer laten zien dat lief zijn voor elkaar zoveel krachtiger is dan alle narigheid bij elkaar. Dat is belangrijk. Dank jullie wel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *