Todo sobre mí releaseparty

In aanloop naar de grote releaseshow op 15 december zal ik hier een beetje bloggen over Het Leven Van Iemand Wiens Tweede Album Bijna Uitkomt. Want, dames en heren, het is me wat.

Twee dagen geleden verscheen CHIN. IND. SPEC. REST. op de Luisterpaal van 3voor12 (waar ‘ie nog steeds te beluisteren is!), en natuurlijk zat ik met samengeknepen billetjes te wachten op de eerste haat-/liefdetweets te wachten. En WAT WAREN JULLIE LIEF! Echt, de plaat wordt gedeeld en bejubeld, en ik ben er nog steeds warm van! (excuses voor al de retweets van jullie lieve complimenten, ik beloof dat ik ook weer gewoon over Boer Zoekt Vrouw ga ranten zondagavond, zoals jullie gewend zijn)

Meteen na de verschijning op de luisterpaal barstte het perscircus los. Een interview op Radio 3voor12Utrecht, een interview bij het ochtendprogramma van de awesome Tamar Tieleman op KX Radio. Vanavond zou ik te gast zijn op Radio Mortale, maar ik durf de weg niet op wegens omgewaaide-bomen-des-doods, dus hebben we de uitzending verzet naar 19 december. En zo gaan we maar door.

Ondertussen is de clip bij de single A2 zo goed als klaar om de wereld in geslingerd te worden, wordt er hard gewerkt aan de clip bij Voorbeeldfunctie EN heb ik vanochtend een concept mogen kiezen voor een clip voor openingsnummer BMD/IBB, die gemaakt zal worden door studenten van de HKU. Dat wordt een bizarre, abstracte toestand – ik kan niet wachten.

Het is zo druk dat ik nauwelijks tijd heb om mijn nagels lakken (en oh shit, ik moet nog naar de kapper want STEL DAT DWDD BELT!!!1!!), maar ik geniet met volle teugen, y’all. Will keep you posted!

cover web groot

Een reactie op “Todo sobre mí releaseparty”

  1. Martin schreef:

    Aafke, gefeliciteerd met deze inspirerende mooie CD. Alle nummers vloeien samen in één mooie sfeer. Bijzonder en Prachtig. Luister Luid Luisterpaal 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *