Persbericht

Op 15 december presenteer ik mijn tweede album: CHIN. IND. SPEC. REST. in Theater Kikker (Utrecht). Mijn debuutalbum, Stella Must Die!, was een plaat vol pianoballads en moordneigingen. CHIN. IND. SPEC. REST. is andere koek: Nederlandstalige electro met glitters. Nummers over snelwegen, kalashnikovs en het lerarenbestaan. Beats, ballads en alles daartussenin. Tijdens de release presenteer ik niet alleen mijn nieuwe nummers, maar ook mijn nieuwe band. NB: de show is ook geschikt voor mensen die geen liefhebber zijn van babi pangang!

De eerste nummers van het album zijn te beluisteren op mijn bandcamp, en meer info is te vinden elders op deze website. Er is een beperkt aantal plaatsen op de gastenlijst voor pers gereserveerd.

Voor meer info, interviewaanvragen, recensie-exemplaren en het reserveren van een plaats op de gastenlijst kunt u mailen naar info@aafkeromeijn.nl.

Veel groetjes & tot 15 december of daarvoor!

Aafke

Kikker-promo-def

2 reacties op “Persbericht”

 1. Harald schreef:

  Hallo Aafke,
  Zojuist de drie nieuwe liedjes op bandcamp geluisterd en ja, ik kijk uit naar een volgend protie ‘Chinees’ en een volwaardige rijsttafel. Eerlijk gezegd schrok ik wel van termen als ‘synthpop’ en ‘electro’; want – nog eerlijker gezegd – daar heb ik een broertje dood aan… dacht ik. Want ziet; jij komt er weer mee weg in mijn eigen gekleurde en subjectieve beleving en dat wil, ook al weer gekleurd en subjectief, wel wat zeggen! Het komt gewoon door de sterke basis, de mooie melodielijnen en krachtige structuur. En niet te vergeten de altijd aanwezige melancholie waar ik steeds opnieuw weer van onder de indruk ben. Hulde, Aafke!
  O ja.. en Stella… die vergeet ik niet. Want zij loopt nog regelmatig met me mee op mijn hardlooprondjes door het buitengebied van Tilburg waar de wiite wieven uit de sloten kruipen en naar mijn stoere enkels klauwen… en vervolgens stuiptrekkend bevriezen in doorgewinterde angst als ze de ijzingwekkende melancholie horen die via mijn iphone de ijle atmosfeer indruppelt. En opnieuw en opnieuw….
  hartelijke groet, Harald Beerens, Tilburg

 2. Martin schreef:

  Prachtig album. Mysterieus. Broertje? Pakkende teksten. Strak gezongen. Gewoon Geweldig Goed. Dit is waar ik van hou. Zie dit graag komen en nooit gaan. Zusje???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *