Liveshow VRT

Eindelijk mag ik het aankondigen!

We speelden Godzilla in een lege Roma in Antwerpen… wat ontzettend indrukwekkend was. Die zaal! Ik stond er eerder al eens tijdens Nekka Nacht toen het bruiste van de mensen, nu was het er groot, leeg, en magisch. Met een enorme lichtshow, alle ruimte voor verstilling en beweging, en – niet geheel onbelangrijk – met een enorme cameraploeg van de VRT op onze neus.

WANT!

De show wordt op 8 april uitgezonden op Podium 19 van de VRT. Gratis te bekijken, inclusief interview over het nieuwe album. Het blijft raar om in stilte en leegte te spelen, maar de wetenschap dat het op tv komt en op die manier bij veel mensen thuis, is de allermooiste troost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *