nieuwe single >>> COROLLA

Corolla is een ode aan mijn eerste en enige auto. Vijfentwintig jaar oud is ‘ie, vier ton gereden, nog nooit een krimp gegeven. Hij is knalpaars, heeft centrale deurvergrendeling waar je een halve minuut op moet wachten, en de bekleding is aan flarden door al het slepen met instrumenten en versterkers. Mensen vragen wel eens waarom ik niet een grotere of nieuwere auto koop. Tuurlijk, dat zou praktischer zijn dan rondracen in mijn koekblik, maar de waarheid is dat mijn Toyota de trouwste vriend is die ik me kan wensen, en die breng je niet naar de schroothoop. Dit nummer gaat over alle nachten waar we samen doorheen zoefden, en alle keren dat we over de Afsluitdijk reden en ik mijn electro-playlist op standje tinnitus had staan.

Corolla is de derde track van mijn nieuwe album M dat uikomt op 17 mei. Tickets voor de releaseshow op 31 mei vind je hier!

Een reactie op “nieuwe single >>> COROLLA”

  1. Jim schreef:

    Dit is zo’n heerlijke plaat. Heb hem vaak op repeat. Idd op standje tinnitus. Hoop nog steeds op het moment dat ik op een feest sta en de dj deze erin gooit. Kan echt prima.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *