De Grote Geef-Wannes-En-Maartje-Hun-Vertrouwen-In-De-Mensheid-Terug-Actie

Lieve vrienden van Wannes en Maartje,

Jullie hebben waarschijnlijk de hartverscheurende (maar mooi geschreven) blogposts van Wannes en Maartje gelezen, over de criminelen die hen van hun spullen, hun vakantie, en hun vertrouwen in de mensheid beroofden. Niet? Lees ze hier, en hier.

Twee jaar geleden werd ik na een optreden door een bezoeker bestolen, en raakte ik mijn gloednieuwe mengtafel kwijt. Ik was ontroostbaar, vooral omdat ik maar niet kon geloven dat mensen elkaar dit soort dingen aandoen. Als zzp’er weet ik als geen ander hoe het is om geen vangnet te hebben, en hard te moeten sparen om vakantie te kunnen houden, en om investeringen te kunnen doen.

Toen ik bestolen werd, zette Jeanique vervolgens een online crowdfunding op, en kocht een nieuw mengpaneel voor me. Het feit dat vrienden, tweeps, en wildvreemden een bijdrage leverden om mij mijn vertrouwen in de mensheid terug te geven was zo hartverwarmend dat ik vrijwel direct over mijn verdriet heen was.

Ik zou dolgraag Wannes en Maartje ook een klein beetje van hun verdriet afhelpen. Ik weet dat Maartje zich schroomt om hulp te aanvaarden, maar misschien dat ze een cadeautje van onze kant wél aan durft te nemen. Daarom zou ik graag met jullie hulp een bedrag bij elkaar verzamelen, dat Wannes en Maartje een beetje op weg helpt met nieuwe telefoons, laptops, of een nieuwe, welverdiende, vakantie.

Wil je meedoen? Stuur me een mailtje op aafkeromeijn@hotmail.com, dan stuur ik je mijn gegevens en informatie over hoe ik het plan wil organiseren.

Dankjulliewel!

Liefs,

Aafke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *