Imma be a rapper

Ik had jullie clipjes beloofd. En clipjes ik geef jullie. Deze pokoe maakte ik met Marco Martens, aka Macronizm (en om helemaal ingewikkeld te doen: aka De Nuance, wanneer hij samenwerkt met Royal with Cheese). Hij vroeg me om mee te werken aan een track. Ik zei: da’s goed, maar dan wil ik wel rappen, want ik wil niet eindigen als Dido (die ene die bekend werd omdat ze overal refreintjes mocht inblèren). Ik vind het supertof dat Marco deze collab heeft aangedurfd, want hee: ik was geen rappert dus hij had geen idee waar hij ja tegen zei.

Verders: er zitten nog een paar hele, hele, HEULE toffe collabs in de pijplijn, maar daar mag ik nog niks over verklappen. Jullie weten hoe moeilijk ik dat vind, dus wens me succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *