Nieuw jaar, nieuwe tourdata

Een superfijn 2014 met sambal gewenst, comrades! En zoals ik beloofd had begin ik het nieuwe jaar met het bekendmaken van de eerste tourdata. We beginnen het land door te trekken vanaf 17 januari, en de eerste weken zijn we hier te vinden:

17 jan: Plato, Utrecht (instore)

18 jan: Waaghals, Nijmegen (instore)

23 jan: Sugarfactory, Amsterdam (met Perquisite & Kris Berry)

31 jan: Stedelijk Gym Nijmegen (besloten, met o.a. Ruben Hein)

2 feb: Kroese, Arnhem (instore)

Kijk hierzo voor alle info. En over een paar weken kom ik weer met een hele batch aan tourdata voor februari!

Daarnaast wil ik nog even wat joy met jullie delen, want ik ben zo op het nippertje nog in een paar mooie jaarlijstjes terechtgekomen, en dat kan ik natuurlijk niet achterwege laten. Allereerst was er de haast voltallige redactie van 3voor12/Utrecht die me noemde in hun lijstjes. Danku!

Screen Shot 2014-01-01 at 19.22.56Screen Shot 2014-01-01 at 19.22.34

Ook ben ik genoemd als één van de Nederhipsters van 2014, niet nix…

Screen Shot 2014-01-01 at 14.52.01

En er waren nog andere fijne lijstjes, zoals deze van ‘tBeest, waar ik genoemd wordt naast mijn goede vrienden van Dead Neanderthals. Al met al: DANK JULLIE WEL!

Ik hoop jullie natuurlijk allemaal te zien tijdens mijn tour in 2014. Mocht je nog plekken hebben waar ik MOET spelen, laat het me dan even weten! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *