Persbericht, The Sequel

Het album is dood. 15 december, aanstaande zondag, presenteer ik mijn nieuwe album: CHIN. IND. SPEC. REST.

Ik sprak met mezelf af dat ik alleen nog een album mocht uitbrengen als:

1) alle 12 nummers nodig zijn om één verhaal te vertellen, en

2) ik mezelf onherkenbaar transformeer.

Dus besloot ik om niet langer als singer-songwritermeisje door het leven te gaan, maar een rozeglitterend electroalbum te maken. In het Nederlands. Voor het eerst met band en synths op te treden. Én een flinke hoeveelheid verf op mijn smoel te smeren voor de persfoto’s en de albumcover.

Het verhaal dat ik vertel gaat over de snelwegen om mijn huis (A2-A12-A50), semi-automatische wapens, een niet-bestaand broertje, en vooral ook over de smerige automaatkoffie in de lerarenkamer van de school waar ik lesgeef. Somehow hebben die dingen met elkaar te maken.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

– perskaarten voor de releaseshow

– recensie-exemplaren van CHIN. IND. SPEC. REST.

– exemplaren van CHIN. IND. SPEC. REST. voor weggeefacties

– interviews

– sambal en glitters

 

En die release?

15 december

Theater Kikker, Utrecht

Zaal open: 14:30

Aanvang: 15:00

Na afloop: CHIN. IND. SPEC. REST. hapjes & drankjes in de foyer

Info: http://www.theaterkikker.nl/agenda/3275/aafke_romeijn/chin_ind_spec_rest_cd_presentatie_/

 

Oh, en het album staat op de Luisterpaal: http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/albums/Aafke-Romeijn.html

 

En tot slot natuurlijk nog:

www.aafkeromeijn.nl

 

PS: Mijn volgende album wordt een hiphopplaat die ik uitbreng als jongetje, want dat hele meisje-zijn begint me een beetje te vervelen eerlijk gezegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *