Me & Fred (de ukulele), larger than life.

bevrijdingsfestival Zwolle 2013Afgelopen zondag speelde ik op het bevrijdingsfestival Overijssel, in Zwolle. Geregeld door Ron & Evert van Boot Recordings, de helden die een paar maanden geleden ook al mijn nummer Karakter opnamen in de tuin van mijn ouders. (NB: Ron was ooit mijn buurjongen, maar toen was ik nog een klein meisje en hij een grote punker met een hanenkam en zo’n groene brievenbus als rugzak) Hoe dan ook: behalve op een drijvend podium (codewoord: zeeziek) speelde ik ook nog eventjes op het hoofdpodium (codewoord: huge). Een fijne bijkomstigheid daarvan: ik was eventjes te zien op een HEEL GROOT SCHERM. Zo eentje van 10 bij 10. En dat is toch stiekem best wel stoer. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *