Maandagochtend sneak peek…

Het is maandagochtend en met een lichte kater (YOLO, mensen) bericht ik goed nieuws, want…. ER KOMT DUS EEN NIEUW ALBUM! Als in: de financiën zijn rond, we kunnen de studio in, berg je maar. Voorts besloten: de voertaal wordt Nederlands. Ik ben al een tijdje in het Nederlands aan het schrijven, en het bevalt baaaie goed. Hier kun je het eerste nummer beluisteren: Vrijdag. Mind you: dit wordt een album met meer instrumenten, meer electronica, vieze basloopjes en glitters in het algemeen.

Een laatste sneak peek…… de titel van het album wordt…. (drumroll):

CHIN. IND. SPEC. REST.

Juist. Met capslock aan. En over hoe je dat uit moet gaan spreken, daar ga ik nog even over nadenken.

Een reactie op “Maandagochtend sneak peek…”

  1. Harald schreef:

    Hé Aafke, je blijft me verbazen. Vrijdag is voortaan mijn favoriete dag van de week. Geweldig nummer, wederom met die bloedtollend mooie melancholie. Ben erg benieuwd naar het album. Heel veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *