PERSBERICHT III: tour CHIN.IND.SPEC.REST.

Ik had dus een album gemaakt met een titel die veel ondefinieerbaar vlees in rode saus bij google images oplevert (CHIN.IND.SPEC.REST.) en ik wilde gaan touren. Ik belde eerst de bazen van Mojo, de Arena en het Eurovisie Songfestival, maar die hadden het te druk met het overhalen van Gordon om toch weer met de Toppers mee te doen. Dus besloot ik het over een andere boeg te gooien…

 

Ik stapte met een paar dozen cd’s mijn Toyota Starlet in en bezocht Elke Platenzaak Die Nog Bestaat in NL. Ik dropte mijn albums en vroeg de simpele vraag: “mag ik komen spelen?” Zo hosselde ik een instoretour, en al snel volgden andere toffe gigs, sommige zelfs op heuse poppodia.

 

Deze week is de aftrap. Ik besloot te beginnen waar het ooit begon:

17 januari: Plato, Utrecht (waar ik verder ging met opgroeien)

18 januari: Waaghals, Nijmegen (waar ik begon met opgroeien)

en dan vervolgens:

23 januari: Sugarfactory (met Kris Berry & Perquisite)(dat vond ik gewoon te vet om niet te vermelden)

…AND MANY MORE.

De rest van de tourdata staat hierzo, en wordt nog altijd aangevuld.

De posters zijn gedrukt (kijk maar), de olie van mijn Starlet is ververst, en er staan extra dozen glitterconfetti achterin: ik kom naar jullie toe.

Bel/mail/app/tweet me voor: interviews, recensie-exemplaren, plekken op een gastenlijst, of gewoon voor een gesprek. Vind ik ook leuk!

Cheers & tot snel,

Aafke

 

PS. Volgende week kom ik met nieuws over een project met de titel “Zoveel Mogelijk Videoclips Bij Elk Nummer Op Mijn Plaat”, maar daarover verklap ik nu verder nog niks.

poster tour

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *