Alles en een beetje

Er gebeurt van alles, ondertussen. Ooit wel eens geprobeerd drie tentamens te halen, drie gymnasiumklassen iets te vertellen over beeldspraak en tegelijkertijd te tweeten over nieuwe tourdata? Ik deed het deze week (en nee, ik weet nog niet of ik die tentamens gehaald heb…). Met één hand.

Ondertussen ook verscheen vorige week mijn eerste opiniestuk in de Volkskrant. Ik maak me wel vaker boos over dingen (mensen die me op twitter volgen weten dat uit ervaring), maar nu besloot ik om dat eens in meer dan 140 tekens op te schrijven, en tot mijn verbazing werd het meteen gepubliceerd! Leuke bijkomstigheid: veel mensen die er lieve dingen over zeggen, én een horde nieuwe haters die me dagenlang aan het lachen hebben gemaakt met hun domme comments. Nice.

Het is niet allemaal shine: soms word ik wakker uit angstdromen over mijn “muziekcarrière”. Het is en blijft een onzeker ding… wat als mijn liedjes in de vergetelheid raken? Wat als ik nooit gevraagd ga worden voor #dwdd? Wat als die clubtour en die festivalpodia er nooit komen? Soms grijpt het me aan en begin ik te twijfelen, maar gelukkig duurt het nooit heel lang. Ik lees alle lieve @mentions of de eerste recensies die binnen zijn – en die gelukkig heel positief zijn. Dat relativeert alle onzekerheid wel een beetje. Hartjes daarvoor.

En verder? Verder zijn er elke week nieuwe tourdata, de lijst begint er al behoorlijk profi uit te zien zo. En had ik al gezegd dat er posters zijn? Er zijn posters. Binnenkort bij u in de buurt. Koop ze via mijn webshop, of mail me met een goede reden om je er eentje toe te sturen, dan doe ik dat natuurlijk. 🙂

posters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *